Categorii
Informatii
Marci produse


Amalgerol


Amalgerol


Comanda instant Amalgerol

Amalgerol

Produs biodegradabil 100%, Amalgerol - 1l

INGREDIENTE

Extracte din plante, uleiuri esentiale si acizi grasi in emulsie u/a, extract din alge, petrol distilat.

Substanta uscata: 19,0 %

Azot total (N): 2,5 g/l

Densitate: 0,97 kg/l

Valoarea ph: 8,5

Beneficiile utilizarii Amalgerolului

  • stimuleaza cresterea plantelor;
  • optimizeaza calitatea si randamentul culturilor agricole si horticole;
  • accelereaza descompunerea resturilor vegetale;
  • imbunatateste structura si calitatea solului.
  • se descompune 100% in mediul inconjurator.
  • amelioreaza conditia culturilor dupa seceta, bruma, grindina, daune din erbicide, surplus de umiditate si altele.
  • creste rezistenta plantelor la seceta si le ajuta in a depasi efectul negativ al secetei;
  • are actiune de alaturare a produselor de protectie a plantelor, optimizand efectul aplicarii lor, fara necesitatea de crestere a dozei.
  • sporeste asimilarea azotului, fara a fi necesara introducerea suplimentara de ingrasaminte pe baza de azot, multiplicand activarea actiunii enzimelor care transforma formele anorganice ale azotului in forme organice.
  • diminueaza cheltuielile cu fertilizarea.
  • creste cantitatea de zahar in struguri cu 2-4% la tratarea de 2-3 ori a vitei de vie.
  • vinurile obtinute din struguri tratati cu Amalgerol au caltate ridicata si posibilitati de invechire fara probleme.

Cum se utilizeaza ingrasamantul Amalgerol?

  1. Inainte de utilizare  se amesteca (agita) foarte bine produsul.
  2. Se toarna jumatate din cantitatea necesara de apa in rezervorul de pulverizare.
  3. Se adauga cantitatea necesara de Amalgerol, se agita, dupa care se toarna restul de cantitate de apa.
  4. Se amesteca pe tot parcursul operatiunii de pulverizare.
  5. Se curata toate dispozitivele de pulverizare dupa utilizare.
  6. Nu se va aplica in orele cu soare puternic sau cand temperatura depaseste 25 de grade.
  7. Nu se utilizeaza imediat dupa ploaie sau cand apare pericol de inghet.

Doze recomandate in functie de culturile fertilizate cu Amalgerol

Cultura Doza i/ha Momentul aplicarii Numarul de aplicari/cultura
Cartofi 3-5 l/ha perioada dintre ingrosarea stolonilor si dezvoltarea tuberculilor  3 aplicari la un interval de 10-14 zile
Mazare, fasole, soia 3-5 l/ha inainte de inflorire minim 2, impreuna cu insecticidele
Vita de vie 3 l/ha de la inflorire pana la formarea boabelor 4-5 aplicari
Fructe de padure 3 l/ha din martie pana la colorarea fructelor 3-4 aplicari primavara si 1-2 aplicari toamna
Legume 3 l/ha dupa plantare 3-5 aplicari la interval de 10 zile, ultima aplicare cu 3 zile inainte de recoltare
Pomi fructiferi 3-5 l/ha l/ha de la buton floral pana la inceputul colorarii fructelor 4-5 aplicari

*Fertilizarea la gazon (1-2 l/ha) se face dupa 2-3 zile de la taierea ierbii, la fiecare 4-6 saptamani.

*Pentru culturile protejate, din sere si solarii, putem folosi Amalgerol in doua moduri:

  1. Nutri-irigare- se foloseste o concentratie de 0,02-0,05%(200-500 ml in 1000 litri de apa) la un interval de 10-14 zile.
  2. Aplicare foliara - se foloseste o concentratie de 0,3-0,5% (300-500 ml/100 l apa) la un interval de 10-14 zile.

 

Amalgerolul este compatibil cu majoritatea produselor aplicate prin pulverizare.

Mod de ambalare: 1 litru/flacon.

Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
  Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati telefonic.
Website detinut de FITORED MARIN S.R.L., CIF: RO41038967, Reg.Com: J17/921/2019