INGREDIENTE
Extracte din plante, uleiuri esentiale si acizi grasi in emulsie u/a, extract din alge, petrol distilat.
Substanta uscata: 19,0 %
Azot total (N): 2,5 g/l
Densitate: 0,97 kg/l
Valoarea ph: 8,5
Cultura | Doza i/ha | Momentul aplicarii | Numarul de aplicari/cultura |
Cartofi | 3-5 l/ha | perioada dintre ingrosarea stolonilor si dezvoltarea tuberculilor | 3 aplicari la un interval de 10-14 zile |
Mazare, fasole, soia | 3-5 l/ha | inainte de inflorire | minim 2, impreuna cu insecticidele |
Vita de vie | 3 l/ha | de la inflorire pana la formarea boabelor | 4-5 aplicari |
Fructe de padure | 3 l/ha | din martie pana la colorarea fructelor | 3-4 aplicari primavara si 1-2 aplicari toamna |
Legume | 3 l/ha | dupa plantare | 3-5 aplicari la interval de 10 zile, ultima aplicare cu 3 zile inainte de recoltare |
Pomi fructiferi | 3-5 l/ha l/ha | de la buton floral pana la inceputul colorarii fructelor | 4-5 aplicari |
*Fertilizarea la gazon (1-2 l/ha) se face dupa 2-3 zile de la taierea ierbii, la fiecare 4-6 saptamani.
*Pentru culturile protejate, din sere si solarii, putem folosi Amalgerol in doua moduri:
Amalgerolul este compatibil cu majoritatea produselor aplicate prin pulverizare.
Mod de ambalare: 1 litru/flacon.