Cum cumpăr?

Pentru a cumpara produse de pe siteul www.fitored.ro.ro trebuie sa parcurgeti 3 pasi simpli:

 

1) Selectati produsele

Navigheaza prin website si alege produsele pe care doresti a le comanda apasand pe butonul Adauga in cos sau Cumpara. In partea de sus a site-ului vei vedea cosul de cumparaturi, care se modifica de fiecare data cand un produs este adaugat acolo. In momentul apasarii pe butonul Adauga in cos, vei fi redirectionat catre pagina cu cosul de cumparaturi unde poti edita unitatile/canitatea de produse dorita sau puteti continua cumparaturile.

 

2) Completati datele de livrare

a) In cazul in care nu aveti inca un cont creat pe siteul fitored.ro va trebui sa completati datele necesare pentru livrarea comenzii. Tot ce mai este necesar sa faceti este sa bifati ca ati citit si sunteti de acord cu termenii si conditiile iar apoi sa apasati butonul Trimite comanda.

b) In cazul in care aveti deja cont pe siteul fitored.ro datele se vor completa automat, urmand ca dumneavoastra sa bifati ca ati citit si sunteti de acord cu termenii si conditiile iar apoi sa apasati butonul Trimite comanda.

 

3) Confirmarea comenzii

Dupa ce ati apasat butonul Trimite comanda din pagina Cosul meu, urmeaza sa fiti contactat telefonic in cel mai scurt timp de un operator pentru confirmarea comenzii. Atunci puteti alege modalitatea de livrare si puteti afla astfel costurile totale.

 

Programul nostru de lucru pentru confirmari/preluari comenzi este de luni pana vineri intre orele 08:00 si 17:00. Comenzile plasate offline (pe site) in afara orelor de lucru vor fi preluate/confirmate a doua zi sau lunea in cazul in care acestea sunt plasate in weekend.