Termeni şi condiţii

Prin inregistrarea pe www.fitored.ro deveniti client al acestui site si acceptati in mod implicit TERMENII DE UTILIZARE ai site-ului www.fitored.ro

Orice persoana care acceseaza acest website, trebuie sa citeasca Termenii de utilizare prezentati in continuare, inainte de accesarea informatiei de pe website, si trebuie sa accepte acesti Termeni de utilizare fara alte limitari sau rezerve.

SC FITORED MARIN SRL isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii de utilizare.

In cazul in care nu acceptati Termenii de utilizare prezentati, va rugam sa nu mai accesati acest website. Consideram ca prin continuarea utilizarii website-ului, confirmati ca ati citit si acceptat in totalitate acesti Termeni de utilizare.

www.fitored.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Fotografiile au caracter informativ.

Nu putem garanta in permanenta existenta in stoc a tuturor produselor prezentate pe site, de aceea exista posibilitatea ca o anumita comanda sa nu poata fi livrata sau sa fie livrata la o data ulterioara.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

www.fitored.ro si toate informatiile continute sunt proprietate a companiei S.C. FITORED MARIN S.R.L.

 

Informatii cu caracter personal

Ne angajam sa colectam informatii cu caracter personal doar cu acordul si informarea dumneavoastra, atunci cand folositi serviciile siteului fitored.ro, faceti solicitari legate de serviciile pe care vi le furnizam, va inregistrati pentru a primi informatii sau alte servicii sau raspundeti unor comunicari din partea SC FITORED MARIN SRL (chestionare, sondaje).
Tipul de informatii cu caracter personal pe care le-am putea colecta cuprinde, spre exemplu, numele, adresa postala, data nasterii, genul, numarul de telefon/fax, adresa de e-mail, sau alte informatii colectate la inregistrare sau prin sondaje.
Daca alegeti sa ne furnizati informatii cu caracter personal, acestea vor fi utilizate numai in scopurile declarate la colectarea lor.
Prin furnizarea de date catre Furnizor, sunteti de acord cu procesarea datelor conform acestei declaratii de confidentialitate.

www.fitored.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.
www.fitored.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul fitored.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

 

Garantii

Tot continutul acestui website este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie. SC FITORED MARIN SRL nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest website si materialele oferite, inclusiv, dar fara limitare la functionarea, informarea, continutul, materialele sau produsele oferite pe website.

SC FITORED MARIN SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care website-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

SC FITORED MARIN SRL isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe website, fara o notificare prealabila a Utilizatorilor. Furnizorul nu are obligatia de a actualiza acest website.

SC FITORED MARIN SRL isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest website fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.

SC FITORED MARIN SRL nu face nici o referire pe acest website la compatibilitatea dintre calculatorul Utilizatorilor si acest website. Acest website va fi accesat de buna voie, iar Utilizatori isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui website.

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.fitored.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

 

Preturi si facturare

Preturile afisate pe site-ul nostru, in dreptul fiecarui produs includ TVA. Factura se va elibera respectand aceste preturi.

 

Comenzi si livrari

Modalitatea de livrare precum si costurile sunt comunicate telefonic odata cu confirmarea comenzii.

Plata se face in numerar la primirea produselor prin serviciul Postei Romane sau prin firmele de curierat rapid. Costurile de livrare sunt suportate de catre cumparator.

www.fitored.ro livreaza produsele comandate pe intreg teritoriul Romaniei prin Posta Romana sau o firma de curierat.

Produsele mari se livreaza doar pana in fata domiciliului, curierul nu este obligat sa-l duca pana la domiciliu (la etaj).

SC FITORED MARIN SRL nu isi asuma nici o raspundere cu privire la daune rezultate din deficiente ale produsului/produselor livrat/livrate, cu exceptia neglijentei intentionate si/sau flagrante din partea SC FITORED MARIN SRL.

SC FITORED MARIN nu isi asuma responsabilitatea pentru daunele rezultate din cauza nelivrarii sau livrarii cu intarziere a produselor.

In cazul in care SC FITORED MARIN SRL este raspunzator pe baza uneia sau a mai multor conditii, aceasta raspundere va fii limitata la valoarea facturii pentru produsele in cauza; SC FITORED MARIN SRL nu va fi in nici un caz raspunzator de nici o forma de paguba.

 

Renuntarea la cumparare

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.
Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
Produsul returnat trebuie sa fie in starea identica celei in care a fost livrat (produsul nu trebuie sa fie folosit, trebuie sa fie in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit) – daca produsul a fost deja folosit si are probleme tehnice nu ne aflam in situatia de renuntare la cumparare, ci in situatia de trimitere pentru activitati de service in perioada de garantie la centrul mentionat in certificatul de garantie.
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou (de ex. – daca produsul este folosit), ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. O.U.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G. 34/2014.

In cazul clientilor care refuza ridicarea coletelor, fara un motiv intemeiat, societatea FITORED MARIN S.R.L. suportand astfel cheltuielile de transport si retur, ne rezervam dreptul ca la urmatoarea comanda a clientului respectiv, sa i se emita o factura proforma corespunzatoare comenzii inregistrate, pe care acesta o va achita in avans, ulterior urmand sa fie expediata comanda.

 

Informatii si suport

Departamentul nostru va ofera suport pentru orice situatie aparuta in relatia Dumneavoastra cu www.fitored.ro.

Pentru informatii suplimentare despre produse puteti sa ne contactati la:

Email: contact@fitored.ro